Tilbage til oversigt
Tilbage til oversigt

Jesper Bo Hansen

Musiker/Band/Orkester/Ensemble
Elektronisk
Singer/songwriter
Rock
Punk
Pop
For børn
Andet
Folk/Roots
+0

Jesper Bo Hansen

Portræt af musiker Jesper Bo Hansen
Foto: Suzana Barbosa

Med over 20 års erfaring som freelance musiker, producer, akkompagnatør, kapelmester, underviser, oplægsholder og koncertarrangør, har jeg en masse erfaring og et kæmpe netværk, der kan få næsten alt til at ske, når det handler om at bringe mennesker sammen i og om musik.

Til daglig holder jeg til i mit lydstudie på Musicon, hvorfra jeg producerer og mixer musik til diverse udgivelser. Her har jeg også flygel, Hammond orgel og keyboards, så jeg kan optage selv og sende filer ud i verden. Jeg skriver også noder ud og underviser dér.

Jeg har optrådt på de største og mindste scener og festivaler i Danmark og en hel del i udlandet på højeste niveau og lært fra nogle af de bedste i branchen. Jeg har indspillet og produceret en række plader og været bag kulissen på masser af koncerter, events og forestillinger.

Jeg elsker at få ting til at gro, og arbejdet med at mixe og forme ny musik er et kæmpe privilegium for mig. Jeg har desuden en passion for improvisation som værktøj til læring og udvikling og arbejder på en metode til at udbrede denne til glæde for alle.

“Jesper spiller med en integritet og indlevelse som jeg ikke har hørt andre steder blandt danske pianister. Han er altid både ovenpå stoffet og dybt inde i det. En kvalitet man finder hos ganske få musikere”.
Anne Linnet

Tag kontakt

Jesper Bo Hansen

CEO

Læs mere om denne arrangør