Tilbage til oversigt
Tilbage til oversigt

Music'scool ApS

Undervisning
Elektronisk
Hip hop
Singer/songwriter
Rock
Metal
Punk
Pop
For børn
Andet
+0

Music'scool ApS

Musicscool
Chris van Cromvoirt

Music’scool er musikskolen i Roskilde, hvor undervisningen i netop dit ønskede instrument foregår på en personlig, moderne og målrettet måde. Der tilbydes undervisning i trommer, guitar, bas, keyboard og sang – for øvede såvel som begyndere, og det særlige ved skolen er, at eleverne får lov til at blive fortrolige med deres instrument gennem hands-on læring. Lærerne arbejder ud fra en overbevisning om, at musikundervisning skal være sjov. Derfor kommer noder og teori heller ikke i første række.

Hos Music’scool får du undervisning af erfarne lærere, der giver dig tips og tricks fra grunge, blues, metal, funk, pop, rock eller country. På dit niveau og i dit eget tempo. Du kan starte din undervisning når som helst, såfremt der er plads. Vi tilbyder undervisning til alle aldre fra 6 og op.

Music’scool kan tilbyde dig meget mere end blot undervisning. Du kan også henvende dig til os for at booke underholdning til dit arrangement om det nu er en personalefest, teambuilding, bryllup, konfirmation eller polterabend. Vi tilbyder arrangementer med præcis det niveau af deltagelse, der passer til dit behov, uanset om du ønsker fuld inddragelse af alle deltagere eller om du bare vil kunne læne dig tilbage og overlade det praktiske til os. Vi tilbyder f.eks. Stomp Workshop, Fællessang workshop eller et ægte live band til din fest.


Tag kontakt

Roan Segers

Ejer