Tilbage til oversigt
Tilbage til oversigt

INSP

Scene
Elektronisk
Jazz
Hip hop
Klassisk
Sang og kor
Singer/songwriter
Rock
Metal
Kirkemusik
Punk
Pop
For børn
Andet
Dans
Folk/Roots
+0

INSP

Folk samlet udenfor borger- og kulturhuset INSP

INSP er et borgerdrevet kulturhus tæt på Roskilde Station, som rummer faciliteter til alt fra madlavning og krea til træ/metal-arbejde og musik.

Her skaber brugerne langt de fleste af aktiviteterne, og det er således muligt for alle at planlægge festivaler, koncerter, jams og andre events her med vores hjælp. Her er også fokus på den sociale hygge, og alle er velkomne uagtet om man vil arrangere et event, deltage i andres aktivitet, jamme lidt guitar eller blot hygge sig med en kop kaffe og et brætspil.

IFT. MUSIKKEN

INSP har en café-scene med højkvalitets-udstyr (PA, mikrofoner, mixerpult etc.), som kan benyttes af alle. Arrangerer man ikke-kommercielle arrangementer er det som udgangspunkt gratis at låne faciltieterne så vidt de er ledige.

Her har vi bl.a. folkemusik-jam-fredagsbarer, musikquizzer, open stage, koncerter, festivaler og en lang række andre events. INSP råder også over en del instrumenter som kan benyttes - og har seks Ableton Live "stationer" med laptops, lydkort og Push-controllers, som kan benyttes til musikproduktion og/eller undervisning i samme. Det er gratis at låne INSPs instrumenter i huset.

INSP Sound er husets professionelle non-profit lydfirma, som kan levere grej, lyd/lys-teknikere, scener m.v. i meget høj kvalitet og op til meget store events. Her er det muligt at blive frivillig og lære om koncertproduktion, festivaler m.v. ved at være med på rigtige afviklinger. INSP Sound er samtidig et fællesskab af musikteknologi-nørder, som netværker og udvikler sig sammen.

INSP huser herudover det professionelle lydstudie BlipBlop Studio, som også arrangerer community-aktiviteter med fokus på læring og netværk inden for musikteknologi, produktion, indspilning, mixing og mastering. INSP lægger indimellem lokaler til udviklingsprojekter, som kan have med musik at gøre. Det kan være eksterne aktiviteter, som lægges i vores lokaler - eller det kan være et fællesskab, som har brug for et lokale i et afgrænset stykke tid for at teste en idé eller et koncept. Pt. lægger vi kælder til hiphop-fællesskabet Hvad Cru, som arrangerer koncerter og aktiviteter ifm. hiphop, DJ'ing og freestyle-rap.

Tag kontakt

Daniel Nayberg

Daglig Leder

Kontakt:

Marianne Johansen

Booking