Tilbage til oversigt
Tilbage til oversigt

Paramount

Scene
Elektronisk
Hip hop
Singer/songwriter
Rock
Metal
Punk
Pop
+0

Paramount

Paramount Kamilla Roed

Spillestedet Paramount har været aktivt siden 1969 og er et af Danmarks ældste undergrundsspillesteder.

Bygningen ejes af Roskilde Kommune men drives af foreningen Råstof Roskilde.

Musikprogrammet på Paramount planlægges og afvikles af stedets arrangørgrupper, som er små selvstændige foreninger drevet af frivillige. Der er grupper indenfor flere genrer, eksempelvis hård rock, metal, punk, hip hop, elektronisk musik og singer-songwriter.

Hvis du har lyst til at prøve at være med som frivillig, er du velkommen til at kontakte den enkelte arrangørgruppe eller Råstof Roskilde. Hvis du som band eller artist gerne vil spille på Paramount, skal du kontakte arrangørgruppernes bookere.

Det er ikke muligt at leje spillestedet til lukkede arrangementer, men vi hører gerne fra labels eller artister, som gerne vil holde releasekoncerter eller lignende. Er I flere, der har lyst til at starte jeres egen arrangørgruppe, eller er I en etableret gruppe, der savner et fast tilholdssted, så er I velkomne på Paramount uanset genre eller subkultur. Her vil I blive del af et fællesskab, hvor vi udveksler erfaringer med hinanden og sammen passer på og udvikler spillestedet.

Spillestedet har en kapacitet på i alt 350 personer og er udstyret med fast lydanlæg, scenelys og housebox med kabler, mikrofoner og stativer.

Tag kontakt

Lars Ege Larsen

Koordinator (frivillig)

Daniel Pedersen

Tekniker (timelønnet)