Tilbage til oversigt
Tilbage til oversigt

Råstof Roskilde

Forening
Elektronisk
Hip hop
Singer/songwriter
Rock
Metal
Punk
Pop
Folk/Roots
+0

Råstof Roskilde

Råstof Roskilde

Råstof Roskilde er en forening, der driver øvelokaler og spillested i Roskilde.

Foreningen arbejder med at skabe muligheder for, at ikke-professionelle musikere og musikarrangører kan udvikle deres musikalske virke. Uanset om målet for den enkelte er at skabe en professionel karriere indenfor musikkens verden eller at dyrke et lokalt forankret fællesskab om musik.

Foreningens øvelokaler ligger i Musicon bydelen. Her er der både øvelokaler, hvor man som band kan have faste ugentlige øvetider, og øvelokaler, hvor medlemmer kan booke øvetid efter behov. Foreningens spillested Paramount ligger nær Roskilde Station på adressen Eriksvej 40.

Vi arrangerer også koncerter udenfor spillestedet. Vi er eksempelvis med til at planlægge og afvikle musik ved den årlige Rabalder festival på Musicon. Foreningen har en grejbank med musikudstyr, som foreninger og kommunale institutioner i Roskilde Kommune kan leje til favorable priser.

Vi har både instrumenter, instrumentforstærkere og lydanlæg til store og små koncerter. Herudover holder foreningen workshops for musikere om fx sangteknik, sangskrivning, branchekendskab og musikproduktion. Foreningen rummer ca. 50 bands, et producer-kollektiv, en sangskriverklub og 5 grupper med frivillige musikarrangører.

Tag kontakt

Lars Ege Larsen

Formand

Leif Nielsen

Øvelokalekoordinator

Læs mere om denne arrangør