Tilbage til oversigt
Tilbage til oversigt

Rytmisk Musik-
forening Steps Ahead

Forening
Jazz
+0

Rytmisk Musik-
forening Steps Ahead

Rytmisk Musikforening Steps Ahead Tine Køster Hansen

LIVE JAZZ OG VERDENSMUSIK I ROSKILDE

Rytmisk Musikforening Steps Ahead arrangerer moderne jazz- og verdensmusikkoncerter primært i samarbejde med KunstSmedjen men også med andre aktører i bydelen Musicon i Roskilde.

Vi præsenterer etablerede danske og udenlandske navne og understøtter tillige vækstlaget bl.a. i form af månedlige jamsessions og koncerter med lokale musikere. Vi er støttet økonomisk af Roskilde Kommune og Statens Kunstfond samt DMF Roskilde, Roskilde Musiske Skole og private sponsorer.

Dertil lægges medlemskontingenter og entréindtægter. Vi arbejder alle frivilligt i foreningen og alle indtægter går til musikerlønninger samt den generelle drift.

Rytmisk Musikforening Steps Aheads værdigrundlag er funderet i at støtte op om den levende musik og dens udøvere i Danmark. Vi vil gerne sørge for, at musikerne har gode vilkår, dvs. at de modtager som minimum Dansk Musiker Forbunds tarif for rytmisk musik ved koncerter og at der findes et velegnet koncertlokale samt gode lydforhold.

Dette er både for at give musikere og publikum den bedste koncertoplevelse og for at udvise respekt for musikernes professionalisme og det store arbejde og tusindvis af øvetimer, der er gået forud for at kunne spille live for et publikum. Dette vil vi honorere ved at arbejde for og med musikerne.

Tag kontakt

Tine Køster Hansen

Formand

Arne Kirt Hansen

Kasserer