Tilbage til oversigt
Tilbage til oversigt

Skrevet af Mikael Pass

mandag den 19. februar 2024

'Stemmer fra Musikbyen': Anne er rektor for musikbranchens sangskriverskole (episode 3)

Podcast

Skrevet af Mikael Pass

mandag den 19. februar 2024

Podcast

Hvorfor har Danmark brug for en eliteuddannelse i kommerciel sangskrivning og produktion? Og hvilken rolle spiller skolen i Musikbyen Roskilde? Mød rektor for Danish Songwriting Academy, Anne Meldal, og få noget af forklaringen.

'Stemmer fra Musikbyen': Anne er rektor for musikbranchens sangskriverskole (episode 3)

Anne Meldal

Anne Meldal sammen med podcastvært og musikbysupervisor, Mikael Pass, udenfor Polyfon-studiet.

I denne episode af Polyfons podcast-serie 'Stemmer fra Musikbyen' kan du møde Anne Meldal, som er rektor for Danish Songwriting Academy – en privat eliteuddannelse for sangskrivere og producere, der har til huse i et tidligere plejecenter i landsbyen Vor Frue i Roskilde Kommune.

Akademiet slog dørene op for deres første årgang af elever i efteråret 2021 og har netop åbnet for ansøgninger for elever til fjerde årgang. Hvad uddannelsen går ud på og hvorfor den er nødvendig i den danske musikbranche kan du høre om i samtalen med Anne. Og er du interesseret i yderligere informationer kan de finde på Danish Songwriting Academy's website.

Anne har gennem de sidste 10 år arbejdet i den kommercielle del af musikbranchen – bl.a. i Warner Music Group og Disco:Wax, hvor hun har været PR og Senior Product Manager for artister som Christioffer, Barbara Moleko, Lord Siva og The Minds of 99. Siden 2021 har hun været rektor for Danish Songwriting Academy og er også udpeget medlem i Roskilde Kommunes Musikbyudvalg

Lyt til podcasten via playeren ovenfor eller der hvor du normalt henter podcasts.